Приветствую Вас Гість | RSS
Регистрация | Вход

Темы для Юкоз


Форма входу

Альбоми
Шкільні заходи [140]
Заходи бібліотеки [14]
Шкільні лінійки [10]
Учнівське самоврядування [3]

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Головна » Шкільні заходи

При проведенні заходів з відзначення Дня Соборності України в школі було проведено флешмоб для учнів 1-4 класів "Ми майбутнє твоє Україно!", живий ланцюг для учнів 5-11 класів, інформаційна виставка "Шлях до соборності",уроки презентації "Як це було..."
(Лумей О.Я.,Гучканюк Ю.М., Копинець Л.Я., Тракслер К.Я.)


Категория: Шкільні заходи |
Дата: 24.01.2020


         Останні тижні грудня у Солотвинській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 сповнені радісним очікуванням новорічного дива та зимових канікул. Діти та вчителі прикрашають класи, актову залу та шкільні коридори, встановлюють новорічну ялинку. І звісно готуються до святкового концерту.
19 грудня приходить до школярів святий Миколай. Діти танцюють навколо ялинки у новорічних костюмах, гукають Миколая з подарунками.






 
Категория: Шкільні заходи |
Дата: 30.12.2019


    12 грудня 2019р. у Солотвинський загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 1 було проведено свято "Зимове чаювання". Учні 1-11 класів та їх наставники дуже відповідально поставилися до проведення позакласного заходу. Школярами та їх батьками було приготовлено багато різноманітних смаколиків, якими пригощалися всі присутні.
   Після закінчення свята учні школи відвідали одиноких пенсіонерів та малозабезпечені сім'ї, щоб пригостити солодощами та привітати зі святами.








... Читати далі »
Категория: Шкільні заходи |
Дата: 20.12.2019


    В нашій школі протягом тижня проходить Тиждень правознавства. Проведено ряд заходів:лінійка для початкових класів "Права дитини очима самих дітей" (Будогазі Д.В. та 4-В клас), відкритий урок в 9-А класі (Тракслер К.Я.), єдиний урок з права про Гендерну рівність в 9-Б класі (Губан Н.Р.), в 10-му -Фонта О.В., ігрові правові хвилинкиу 2-Б (Грин М.Ю.), відкритий урок з етики в 6-В(Гучканюк Ю.М.) і це ще не все...
Подяка учням Грин Аріані, Бова Денису, Назарович Юліані, Грин Олександрі, Зоріч Аліні, Кіндрич Софії,
Вовканець Даніелю, Бота Симоні, Крец Жанні, Візавер Амалії, Бота Миколі, Пелехатій Марині, Авашан Евеліні, Шроф Каріні, Мокану Корнелії, Піотровській Каті за участь, підготовку, креативність і активність!!!!!!
Категория: Шкільні заходи |
Дата: 17.12.2019


            УЧНІ ШКОЛИ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ. СКОРБОТНИЙ ДЕНЬ БУВ У ФОРМІ  УСНОГО ЖУРНАЛУ.
ПЕРША СТОРІНКА "ПАМ'ЯТАЙТЕ ПРО МИНУЛЕ "- ЛІТЕРАТУРНА. ВИСТУП ГУРТКІВЦІВ РАЗОМ З КЕРІВНИКОМ ЦІПЛЕ Л.І. ЗАПАМ'ЯТАЄТЬСЯ УСІМ ЗАВДЯКИ ТИМ ЕМОЦІЯМ СУМУ, ЖАЛЮ І СПІВПЕРЕЖИВАННЯ, ЯКІ ВЧУВАЛИСЯ У КОЖНОМУ СЛОВІ.
             ВЧИТЕЛЬ ІСТОРІЇ ТРАКСЛЕР К.Я. РАЗОМ З УЧНЯМИ 10 КЛАСУ ПІДГОТУВАЛА ДРУГУ СТОРІНКУ ЖУРНАЛУ -ІСТОРИЧНУ, ДЕ РОЗПОВІЛА ПРО "ЗАКОН П'ЯТИ КОЛОСКІВ".  ВІД ОЗВУЧЕНИХ ТА ПРОІЛЮСТРОВАНИХ ФАКТІВ У БАГАТЬОХ ШКОЛЯРІВ ТА ВЧИТЕЛІВ НА ОЧАХ З'ЯВЛЯЛИСЯ СЛЬОЗИ.
             А ТРЕТЯ СТОРІНКА -ХОРЕОГРАФІЧНА(КЛ.КЕРІВНИК ГУЧКАНЮК Ю.М.). ... Читати далі »
Категория: Шкільні заходи |
Дата: 15.11.2019


      14 і 15 листопада 2019 року у Солотвинській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 були проведені заходи в рамках Тижня безпеки дорожнього руху.
       Заходи підготувала і провела заступник директора школи з виховної роботи Лумей О.Я. До проведення долучилися також учні 8-А класу, які підготували цікаву мультимедійну презентацію про Правила дорожнього руху та поведінки на дорозі.Також учні декламували вірші про безпечний дорожній рух. Цікаво було проведено бесіду працівниками правоохоронних органів, які наголошували на необхідності дотримання Правил безпечної поведінки на дорозі, давали настанови, відповідали на запитання.










... Читати далі »

Категория: Шкільні заходи |
Дата: 15.11.2019


День захисника України недарма святкують 14 жовтня. В українській традиції Покрова тісно пов’язується із ідеями захисту від ворогів: згідно з літописами, князь Ярослав Мудрий віддав Київ і всю Русь під покров Божої Матері. Тому велика кількість православних церков, побудованих в княжі і козацькі часи, присвячувалися цьому святу. Церква Покрови Пресвятої Богородиці була головною на Запорізькій Січі, а 14 жовтня одним з найважливіших днів для козаків — тоді вони проводили свої ради, на яких вибирали нового гетьмана або кошового отамана. Тому і День захисника Вітчизни теперь святкують 14 жовтня і це важлива дата календаря на жовтень. недарма святкують 14 жовтня.До відзначення цього свята щороку долучається і наша школа.




... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1 ·Картинка 2
Категория: Шкільні заходи |
Дата: 16.10.2019


                  Міжнародний день миру

 

Білий голуб – це символ Миру

Голубко біла, ти лети у світ,

Хай буде мир у небі голубому.

Бо голуб миру, кажуть з давніх літ,

... Читати далі »

Прикрепления: Картинка 1 ·Картинка 2
Категория: Шкільні заходи |
Дата: 27.09.2019


Прислухайтесь… за тими от дверима вас чекає школа, а в ній — велика країна знань. Хтось цього року стане лише першовідкривачем, а для когось – це ще один рік продовження пошуків і відкриттів. Є ще й ті з вас, хто вже встиг накопичити великий досвід, знання, вміння, і зробить сьогодні останній першовересневий крок у клас…
Всім вам і кожному ми бажаємо завжди йти тільки уперед: до перемог, до визнання, до світоча своїх мрій! Будьте уважними учнями, щирими друзями та гідними людьми!
Ми (вчителі, уся школа та країна знань) обіцяємо завжди викликати у вас цікавість, підтримувати вас у хвилини невпевненості та допомагати вам підійматися до кожної вашої мети! Яскравої та успішної вам подорожі!
З першим вере ... Читати далі »

Категория: Шкільні заходи |
Дата: 26.09.2019

« 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 »